Instagram Şifremi Unuttum, Hesabımı Nasıl Kurtarabilirim?

Instagram dünyanın en çok kullanılan fotoğraf ve video paylaşım uygulamasıdır. Dünya genelinde milyonlarca kişi Instagram'ı aktif olarak kullanıyor. Bu kullanıcıların Instagram'da karşılaştığı en büyük problemlerin başında unutulan hesap şifreleri geliyor. Bu makalemizde söz konusu kullanıcılar için şifresi unutulan Instagram hesabını nasıl kurtaracağımızı anlatacağız.

Şifresi Unutulan Instagram Hesabını Kurtarma

Hesabınızın şifresini unuttuysanız endişelenmenize gerek yok. Hesabınıza kolayca yeni şifre atayabilirsiniz. Hesabınızı kurtarmak için aşağıda size uygun olan başlığı okuyabilirsiniz.

E-Posta ile Instagram Kurtarma

Instagram hesabınızın bağlı olduğu e-posta adresini kullanarak hesabınızın şifresini kolayca yenileyebilirsiniz. Bunun için ilk olarak cep telefonunuzda yüklü olan Instagram uygulamasını açın. Ardından giriş sayfasında bulunan "Giriş yapmak için yardım al." bağlantısına dokunun. Bu dokunma sonrasında açılacak pencereye hesabınızın kullanıcı adını veya hesabınızın bağlı olduğu telefon numarasını girin. Bu adımdan sonra sistem e-posta adresinize şifre yenilemek için bir bağlantı gönderecek. Gelen bağlantıya tıklayın ve hesabınıza yeni bir şifre oluşturun. Hesabınıza yeni şifre oluşturduktan sonra kullanıcı adı ve şifrenizle hesabınıza giriş yapabilirsiniz. Böylece şifresini unuttuğunuz hesabı kurtarmış olursunuz.

Şifre Yenileme Bağlantısını Kullanın

Instagram hesabınızı şifre yenileme bağlantısını kullanarak kurtarabilirsiniz. Aşağıdaki linki kullanarak Instagram kullanıcı adını veya hesabınla ilişkili e-posta adresini kullanarak şifreni yenileme işlemine başlayabilirsiniz.

Instagram Şifre Yenileme Linki: https://goo.gl/ovQXTJ

Linke tıkladıktan sonra açılan sayfaya hesabınızın kullanıcı adı veya e-posta adresini girin. Ardından "Şifreyi Yenile" düğmesine tıklayın. Böylece Instagram hesap kurtarma işlemini başlatmış olursunuz. Bu aşamadan sonra e-posta adresinize Instagram şifre yenileme bağlantısı gelir. Bu bağlantı ile hesabınıza yeni şifre oluşturabilirsiniz.

Facebook Hesabı ile Instagram Kurtarma

Instagram hesabınızı Facebook üzerinden açtıysanız, Instagram giriş sayfasında bulunan "Facebook ile Giriş Yap" bağlantısına dokunun. Açılan pencereye bilgilerinizi girin ve karşınıza çıkan talimatları yerine getirin. Böylece Facebook hesabınızı kullanarak Instagram'a giriş yapmış olursunuz.

Not: Bu başlıkta anlatılanlar Instagram hesabını Facebook üzerinden açan kullanıcılar için geçerlidir. Eğer hesabınızı Facebook üzerinden açmadıysanız, Facebook hesabınızı kullanarak giriş yapmayın. Yaptığınız taktirde sistem size yeni Instagram hesabı açacaktır.

Instagram Şifremi Unuttum, Hesabımı Nasıl Kurtarabilirim?
Konuyla ilgili anlatacaklarımız bu kadar. Konuyla ilgili aşağıdaki yorum formunu kullanarak yardım talep edebilirsiniz.  

Yazımızı beğendiyseniz paylaşmayı unutmayın.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Instagram’a Giriş Yap | Instagram'a nasıl giriş yapılır?

Instagram Kullanmanın Zararları | Instagram'ın Zararları Nelerdir?

Kapatılan Instagram Hesabı Nasıl Açılır?

Instagram'da Satış Yapmak | Instagram İle Kazançlarınızı Arttırın