Kapatılan Instagram Hesabı Nasıl Açılır?

Bazı Instagram kullanıcıları gizlilik, güvenlik ve vakit kaybı gibi sebeplerden ötürü hesaplarını kapatabiliyorlar. Bu kişiler belirli bir süre sonra hesaplarını tekrar açmak veya aktif hale getirmek isteyebiliyor. İşte bu hususta devreye biz giriyoruz. Bu yazımızda kapatılan Instagram hesabının nasıl açıldığını anlatıyoruz.

Instagram Hesabınızı Kurtarın

Kapatılan Instagram hesabını aktif hale getirmeniz için yapmanız gereken tek şey kullanıcı adı ve şifrenizle hesabınıza giriş yapmaktır. Hesabınıza giriş yaptığınız anda hesabınızı kullanmaya kaldığınız yerden devam edebilirsiniz.

Kullanıcı Adı ve Şifre Hatası Hakkında

Eğer hesabınızı açarken kullanıcı adı ve şifre hatası alıyorsanız, yapmanız gereken birkaç işlem var. İlk olarak Instagram uygulamasını açın ve giriş sayfasında bulunan "Giriş detaylarını unuttun mu? Giriş yapmak için yardım al." bağlantısını açın. Bu bağlantıyı açtıktan sonra açılan pencereye kullanıcı adınızı girin ve giriş bağlantısı gönder düğmesine dokunun. Bu aşamada sistem sildiğiniz hesabın bağlı olduğu e-posta adresine bir şifre yenileme bağlantısı gönderecek. Bu bağlantıya tıklayın ve hesabınıza yeni bir şifre oluşturun. Yeni oluşturduğunuz şifreyi kullanarak hesabınıza giriş yapabilir ve Instagram'ı kullanmaya kaldığınız yerden devam edebilirsiniz.

Kalıcı Olarak Silinen Hesaplar Hakkında

Eğer hesabınızı kalıcı olarak sildiyseniz, silinen hesabın kurtarılması mümkün değildir. Instagram hesaplar silindikten sonra fikir değiştirme ihtimalinize karşı 20 gün boyunca hesabı dondurulmuş vaziyette bekletir. 20. günün sonunda hesabı kalıcı olarak silir ve kalıcı olarak silinen hesaplar kurtarılamaz. Hesabınız kalıcı olarak silindiyse yeni hesap açabilir ve Instagram kullanmaya devam edebilirsiniz.

Kapatılan Instagram Hesabı Nasıl Açılır?

Kapatılan Instagram hesabının kurtarılmasıyla ilgili anlatacaklarımız bu kadar. Konuyla ilgili görüş belirtmek isterseniz aşağıdaki yorum formunu kullanarak bize ulaşabilirsiniz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Instagram’a Giriş Yap | Instagram'a nasıl giriş yapılır?

Instagram Kullanmanın Zararları | Instagram'ın Zararları Nelerdir?

Instagram Şifremi Unuttum, Hesabımı Nasıl Kurtarabilirim?

Instagram'da Satış Yapmak | Instagram İle Kazançlarınızı Arttırın