Instagram’a Giriş Yap | Instagram'a nasıl giriş yapılır?

Çevrenizde İnternet'e erişimi olan ve akıllı telefon kullanan herkes Instagram'a üye ve sizde bu sosyal mecradan uzak kalmak istemiyorsunuz. Ayrıca bazı kullanıcılar Instagram'a üye oluyor ama hesaplarına nasıl giriş yapacaklarını unutuyorlar. İşte bu hususta devreye biz giriyoruz. Ziyaretçilerimize bu yazımızda Instagram'a giriş yapma işlemini anlatıyoruz ve "Instagram'a nasıl giriş yapılır?" sorusunu cevaplıyoruz.

Instagram'a nasıl giriş yapılır?

Instagram'a giriş yapmak oldukça basittir. Instagram hesabınıza hem cep telefonunuzdan hem de bilgisayarınızdan kolayca bağlanabilirsiniz. Instagram en verimli şekilde cep telefonu üzerinden kullanılmaktadır. Bu nedenle ilk olarak cep telefonundan Instagram hesabına giriş yapma işlemini anlatacağız.

Telefondan Instagram'a Giriş Yapma

Instagram'ı telefonunuzda kullanmak istiyorsanız, uygulamasını cihazınıza indirmeniz gerekmektedir. Eğer telefonunuzda Instagram uygulaması yüklü değilse aşağıdaki bağlantıları kullanarak, uygulamayı cihazınıza yükleyebilirsiniz. Bu işlemi yaparken, telefon kullanımında uzman tanıdıklarınızdan yardım alabilirsiniz.

Apple İçin Instagram: https://goo.gl/35tGCk
Android İçin Instagram: https://goo.gl/emHyTh


Telefonunuza uygulamalar yüklendiyse, uygulamayı açın ve kullanıcı adı ve şifrenizle hesabınıza giriş yapın. Böylelikle Instagram'a giriş yapma işlemini tamamlamış olursunuz ve Instagram'ı kullanmaya kaldığınız yerden devam edebilirsiniz.

Bilgisayardan Instagram'a Giriş Yapma

Instagram hesabınıza masaüstü veya dizüstü bilgisayarınızdan da giriş yapabilirsiniz. Bunun için tek yapmanız gereken şey, bilgisayarınızın İnternet tarayıcısını açmak ve instagram.com'a girmek. Instagram.com'a girdikten sonra hesabınızı Facebook vasıtasıyla açtıysanız, üstteki "Facebook ile Giriş Yap" düğmesine tıklayın. Facebook vasıtasıyla üye olmadıysanız, sayfanın altındaki "Hesabın var mı? Giriş yap." bağlantısına tıklayın. Böylelikle Instagram hesabınıza bilgisayarınızdan girmiş olursunuz.

Instagram’a Giriş Yap | Instagram'a nasıl giriş yapılır?

Giriş ile ilgili anlatacaklarımız bu kadar. Konuyla ilgili eklemek istediğiniz herhangi birşey varsa, aşağıdaki yorum formunu kullanabilirsiniz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Instagram Kullanmanın Zararları | Instagram'ın Zararları Nelerdir?

Instagram Şifremi Unuttum, Hesabımı Nasıl Kurtarabilirim?

Kapatılan Instagram Hesabı Nasıl Açılır?

Instagram'da Satış Yapmak | Instagram İle Kazançlarınızı Arttırın