Dondurulan Instagram Hesabı Nasıl Açılır?

Instagram kullanıcılarının bazıları gizlilik, güvenlik ve vakit kaybı gibi sebeplerden ötürü hesaplarını donduruyor veya geçici olarak kapatıyor. Instagram hesap dondurma işleminden sonra bazı kullanıcılar hesaplarını tekrar kullanmak için aktif hale getirmek istiyor ama bunu nasıl yapacaklarını bilmiyorlar. Bu makalemizde söz konusu kullanıcılar için dondurulan Instagram hesabını açma işlemini anlatacağız.

Geçici Olarak Kapatılan Instagram Hesabını Açma

Geçici olarak kapatılan Instagram hesabını açmak çok basittir. Hesabınızı aktif hale getirebilmeniz için yapmanız gereken tek şey kullanıcı adı ve şifrenizle hesabınıza giriş yapmaktır. Hesabınıza giriş yaptığınız zaman sistem hesabınızı aktif hale getirecektir. Hesabınız aktif hale getirildikten sonra Instagram'ı kullanmaya kaldığınız yerden devam edebilirsiniz.

Eğer hesabınızın şifresini bilmiyorsanız, aşağıdaki linke tıklayarak hesabınızın bağlı olduğu e-posta adresine yeni şifre isteyebilirsiniz.

Instagram Şifre Yenileme Linki: https://goo.gl/ovQXTJ

Yukarıdaki linke tıkladıktan sonra bilgilerinizi girin ve adımları tamamlayın. Adımları tamamladıktan sonra e-posta adresinize gelen bağlantıya tıklayın ve hesabınıza yeni bir şifre oluşturun. Oluşturduğunuz yeni şifreyle hesabınıza giriş yapın. Hesabınıza giriş yaptığınız zaman geçici olarak kapatılmış hesabınız aktif hale getirilecektir.
Dondurulan Instagram Hesabı Nasıl Açılır?
Dondurulan Instagram hesabının nasıl açıldığını anlatan makalemizin sonuna geldik. Konuyla ilgili yukarıda anlatılanlar dışında herhangi bir problemle karşılaşırsanız, aşağıdaki yorum formunu kullanarak bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Instagram’a Giriş Yap | Instagram'a nasıl giriş yapılır?

Instagram Kullanmanın Zararları | Instagram'ın Zararları Nelerdir?

Instagram Şifremi Unuttum, Hesabımı Nasıl Kurtarabilirim?

Kapatılan Instagram Hesabı Nasıl Açılır?

Instagram'da Satış Yapmak | Instagram İle Kazançlarınızı Arttırın