Instagram Hesap Açma | Kendinize Yeni Bir Instagram Hesabı Açın

Instagram, tüm dünyada olduğu gibi Türkiye'de de en çok kullanılan fotoğraf paylaşım uygulaması. Ülkemizde İnternet bağlantısı olan akıllı telefon kullanıcılarının hemen hepsin Instagram'a üye olmuş vaziyette. Eğer siz de Instagram'a üye olmak istiyorsanız, doğru yerdesiniz! Bu yazımızda Instagram hesabı açmak isteyen ziyaretçilerimize yardımcı olacağız.

Instagram hesabı nasıl açılır?

Instagram hesap açma işlemi çok basittir. Instagram'a üye olmak için hem e-posta adresinizi hem de Facebook hesabınızı kullanabilirsiniz. İlk olarak telefonunuza Instagram uygulamasını indirmelisiniz. Instagram uygulamasını nasıl indireceğinizi bilmiyorsanız, bir yakınınızdan yardım alabilirsiniz. Biz yine de uygulamanın linklerini paylaşalım. Aşağıdaki bağlantıları kullanarak Instagram uygulamasını telefonunuza kurabilirsiniz.

Apple Marka Telefon Sahipleri: https://goo.gl/35tGCk
Android İşletim Sistemli Telefon Sahipleri: https://goo.gl/emHyTh

Instagram uygulamasını telefonunuza kurduysanız geriye kalan adımları kolayca tamamlayabilirsiniz. İlk olarak yüklenen uygulamayı açın. Eğer hali hazırda açılmış bir Facebook hesabınız varsa, Facebook hesabınızı kullanarak kolayca Instagram hesabı açabilirsiniz. Bu işlem için söz konusu düğmeleri Instagram giriş sayfasında bulabilirsiniz.

Facebook hesabınız yoksa telefon numaranız veya e-posta adresinizle Instagram hesabı açabilirsiniz. Bunun için Instagram uygulamasının giriş sayfasında bulunan "Telefon veya E-Postayla Kaydol" bağlantısına dokunun. Telefon numaranızı veya e-posta adresinizi ekrana girin ve "İleri" düğmesine dokunun. Ardından karşılaştığınız adımları tamamlayın ve Instagram hesap açma işlemini tamamlayın.

Instagram Hesap Açma
Instagram hesap açma yani üye olma işlemi bu kadar. Konuyla ilgili herhangi bir problemle karşılaşırsanız aşağıdaki yorum formunu kullanarak bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Instagram’a Giriş Yap | Instagram'a nasıl giriş yapılır?

Instagram Kullanmanın Zararları | Instagram'ın Zararları Nelerdir?

Instagram Şifremi Unuttum, Hesabımı Nasıl Kurtarabilirim?

Kapatılan Instagram Hesabı Nasıl Açılır?

Instagram'da Satış Yapmak | Instagram İle Kazançlarınızı Arttırın