Instagram Hesap Dondurma | Instagram hesabı nasıl dondurulur?

Instagram bir fotoğraf ve video paylaşım uygulamasıdır. Ülkemizde milyonlarca kişi aktif olarak Instagram'ı kullanmaktadır. Instagram kullanıcılarından bazıları çeşitli nedenlerle hesabını dondurmak istiyor. Bu makalemizde söz konusu kullanıcılar için Instagram dondurma işlemini anlatacağız.

Instagram hesabı nasıl dondurulur?

Instagram hesap dondurma işlemi çok kolaydır. İşlemi gerçekleştirebilmeniz için bilmeniz gereken tek şey hesabınızın giriş bilgileridir. Eğer hesabınıza giriş yapabiliyorsanız başlayalım. İlk olarak cep telefonunuzun veya bilgisayarınızın İnternet tarayıcısını açın ve instagram.com'a girin. Ardından hesabınıza giriş yapın. Hesabınıza giriş yaptıktan sonra aşağıdaki Instagram hesap dondurma linkine tıklayın.

Instagram Dondurma Linki: https://goo.gl/YhhLgR

Linke tıkladıktan sonra açılan "Hesabını Geçici Olarak Kapat" başlıklı bir pencere açılacak. Bu pencerede hesap dondurma nedenimizi belirtmemi gerekiyor. Ben hesabımı dondururken "Takip edecek kişiler bulamıyorum." nedenini seçmiştim. Neden belirttikten sonra alttaki kutucuğa hesabınızın şifresini girin ve sayfanın en altındaki "Hesabı Geçici Olarak Kapat" düğmesine tıklayın. Böylelikle Instagram dondurma işlemini tamamlamış olursunuz.

Dondurulan Instagram hesabını nasıl açarım?

Dondurulan hesabı açmak çok basittir. Hesabınızı ne zaman dondurursanız dondurun, kullanıcı adı ve şifrenizle hesabınıza giriş yaptığınız anda hesabınız sistem tarafından aktif hale getirilecektir. Bu nedenle hesabınızı dondurmadan önce kullanıcı adı ve şifrenizi mutlaka güvenli bir yere kaydedin. Ayrıca hesabınızın bağlı olduğu e-posta adresine veya telefon numarasına da erişiminizi kaybetmeyin. Böylelikle hesabınızı kurtarırken herhangi bir problemle karşılaşmazsınız.

Instagram hesabımı neden dondurmalıyım?

Instagram kullanıcıların büyük bir bölümü halinden memnun. Ama bazı kullanıcılar çeşitli nedenlerle hesaplarını dondurmak istiyorlar ve bu konuda oldukça haklılar. Hesabını donduran kullancıların öne sürdüğü bazı sebepler şunlardır:
  • Belirli bir süre ara vermek.
  • Çok fazla zaman alması.
  • Ders ve iş gibi günlük hayatın olmazsa olmazı unsurları aksatması.
Instagram Hesap Dondurma
Instagram hesap dondurma işlemi ile ilgili bildiklerimizi aktardık. Konuyla ilgili herhangi bir probleminiz olursa aşağıdaki yorum formunu kullanarak bizimle iletişime geçebilirsiniz. 

Yazımızı beğendiyseniz paylaşmayı unutmayın.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Instagram’a Giriş Yap | Instagram'a nasıl giriş yapılır?

Instagram Kullanmanın Zararları | Instagram'ın Zararları Nelerdir?

Instagram Şifremi Unuttum, Hesabımı Nasıl Kurtarabilirim?

Kapatılan Instagram Hesabı Nasıl Açılır?

Instagram'da Satış Yapmak | Instagram İle Kazançlarınızı Arttırın