Instagram Hesap Kapatma | Kalıcı ve Geçici Olarak Instagram Hesap Kapatma

Instagram tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de oldukça popüler olan bir fotoğraf paylaşım uygulamasıdır. Bu uygulamayı kullananların büyük bir bölümü halinden memnun olsa da bazı kullanıcılar, bir takım nedenlerden ötürü hesaplarını kapatmak istiyorlar. Bu yazımızda söz konusu kullanıcılar için Instagram hesap kapatma işlemini anlatacağız.

Instagram hesabı nasıl kapatılır?

Instagram kapatma işlemi çok basittir. Bu işlemi gerçekleştirebilmeniz için bilmeniz gereken tek şey, hesabınızın kullanıcı adı ve şifresidir. Eğer hesabınızın kullanıcı adı ve şifresini biliyorsanız "Instagram şifremi unuttum, ne yapmam gerekiyor?" başlıklı yazımızı okuyabilirsiniz. Hesabının şifresini bilenler yazımızı okumaya devam edebilirler.

Geçici Olarak Instagram Hesap Kapatma

Geçici Instagram hesap kapatma işlemini kolayca gerçekleştirebilirsiniz. Bu yöntem Instagram'a belirli bir süre ara vermek için idealdir. Eğer Instagram hesabınızı seviyorsanız ve kalıcı olarak silinmesini istemiyorsanız bu yöntemi kullanabilirsiniz.

Hesabınızı geçici olarak kapatmak için ilk olarak bilgisayarınızın veya akıllı telefonununuzun İnternet tarayıcısını açın. Ardından instagram.com adresine girin ve kullanıcı adı ve şifrenizle oturum açın. Ardından aşağıdaki geçici olarak Instagram hesap kapatma bağlantısına tıklayın.

Geçici Instagram Kapatma Linki: https://goo.gl/YhhLgR

Linke tıkladıktan sonra açılan pencerede sistem sizden hesabınıza tekrar giriş yapmanızı isteyebilir. Eğer isterse hesabınıza giriş yapın. Bu adım sizi "Hesabını Geçici Olarak Kapat" başlıklı sayfaya yönlendirecek. Bu sayfada Instagram kullanımına neden ara verdiğimizi belirtmemiz gerekiyor. Bu sayfadaki "Hesabını neden kapatıyorsun?" sorusuna "Ara vermek istiyorum." cevabını verin ve "Devam etmek için lütfen şifreni tekrar gir." kısmına hesabınızın parolasını yazın. Ardından sayfanın altındaki "Hesabı Geçici Olarak Kapat" düğmesine tıklayın. Böylelikle Instagram hesabınızı geçici olarak kapatmış olursunuz.

Kalıcı Olarak Instagram Hesap Kapatma

Kalıcı olarak Instagram hesap kapatma işlemi oldukça basittir. Eğer hesabınızın kullanıcı adı ve şifresini biliyorsanız, Instagram hesabınızı birkaç tıklama ile kolayca kalıcı olarak kapatabilirsiniz. Bunun için ilk olarak bilgisayarınızın veya telefonunuzun İnternet tarayıcısını açın. Ardından önce instagram.com'a sonra da Instagram profilinize giriş yapın. Giriş yaptıktan sonra aşağıdaki kalıcı Instagram kapatma linkine tıklayın.

Kalıcı Instagram Hesap Kapatma Linki: https://goo.gl/X9fSQp

Linke tıkladıktan sonra sistem sizden hesabınıza tekrar giriş yapmanızı isteyebilir. Böyle birşey olursa hesabınıza tekrar giriş yapın. Bu aşamadan sonra "Hesabını Sil" başlıklı bir sayfayla karşılaşacaksınız. Bu sayfada "Hesabını neden siliyorsun?" sorusunu cevaplamamız gerekiyor. Sorunun karşısındaki açılır menüden "Başka bir şey." cevabını seçin ve alttaki kutucuğa hesabınızın şifresini girin. Son olarak "Hesabımı kalıcı olarak sil." etiketli düğmeye tıklayın ve işlemi tamamlayın. Böylelikle Instagram hesabınızı kalıcı olarak silmiş olursunuz.

Instagram Hesap Kapatma | Kalıcı ve Geçici Olarak Instagram Hesap Kapatma

Instagram hesap kapatma işlemi bu kadar! Konuyla ilgili olarak aşamadığınız bir probleminiz varsa, aşağıdaki yorum formunu kullanarak bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Instagram’a Giriş Yap | Instagram'a nasıl giriş yapılır?

Instagram Kullanmanın Zararları | Instagram'ın Zararları Nelerdir?

Instagram Şifremi Unuttum, Hesabımı Nasıl Kurtarabilirim?

Kapatılan Instagram Hesabı Nasıl Açılır?

Instagram'da Satış Yapmak | Instagram İle Kazançlarınızı Arttırın