Instagram Şifre Değiştirme | Instagram şifresi nasıl değiştirilir?

Instagram çağımızın en popüler fotoğraf ve video paylaşım uygulamasıdır. Bu uygulamayı hergün milyonlarca kişi aktif olarak kullanmaktadır. Bu kullanıcıların bazıları hesap şifreleri konusunda sıkıntı yaşamakta ve şifre değiştirme işlemini nasıl yapacağını merak etmektedir. Bu yazımızda söz konusu kullanıcılar için Instagram şifre değiştirme işlemini anlatacağız ve "Instagram şifresi nasıl değiştirilir?" sorusunu cevaplayacağız.

Instagram şifresi nasıl değiştirilir?

Instagram şifre değiştirme işlemi çok basittir. Hesabınızın şifresini değiştirebilmeniz için hesabınıza giriş yapabiliyor olmanız gerekmektedir. Eğer şifrenizi unuttuysanız ve hesabınıza giriş yapamıyorsanız, aşağıdaki bağlantıya tıklayarak unuttuğunuz şifreyi yenileyebilirsiniz.

Instagram Şifresini Unutanlar Tıklasın: https://goo.gl/EGfZe2

Instagram şifresini bilenler veya yenileyenler yazımızı okumaya devam edebilirler. Başlayalım... İlk olarak telefonunuzda yüklü olan Instagram uygulamasını açın. Ardından profilinize giriş yapın. Profilinize girdikten sonra sağ üst kısımdaki dişli simgesine dokunun. Bu dokunuşun ardından, açılan menüden "Şifreyi Yenile" sekmesine dokunun. Bu dokunuşun ardından sistem hesabınızın bağlı olduğu e-posta adresine bir şifre yenileme bağlantısı gönderecek. Bu bağlantıya tıklayarak hesabınızın şifresini değiştirebilirsiniz.

Instagram Şifre Değiştirme | Instagram şifresi nasıl değiştirilir?

Instagram şifre değiştirme işlemi bu kadar. Konuyla ilgili sorunuz veya öneriniz varsa aşağıdaki yorum formunu kullanarak bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Instagram’a Giriş Yap | Instagram'a nasıl giriş yapılır?

Instagram Kullanmanın Zararları | Instagram'ın Zararları Nelerdir?

Instagram Şifremi Unuttum, Hesabımı Nasıl Kurtarabilirim?

Kapatılan Instagram Hesabı Nasıl Açılır?

Instagram'da Satış Yapmak | Instagram İle Kazançlarınızı Arttırın